ΤΟΠΙΚΑ

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νησί ενόψει του Mykonos Running Festival

Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νησί ενόψει του Mykonos Running Festival

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα θα ισχύσουν στο οδικό δίκτυο της Μυκόνου λόγω διεξαγωγής του 2ου ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου «MYKONOSRUNNING FESTIVAL» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24  Σεπτεμβρίου 2023.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες από έναρξη έως την ολοκλήρωση του αγώνα, θα εφαρμοστεί σταδιακά προσωρινή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:

Επί της επαρχιακής οδού Άνω Μεράς (από Ιερά Μονή Παναγίας Τούρλιανης έως Κυκλικό Κόμβο Αργύραινας) διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κατά τις ώρες 08.00΄ έως 11.00’.

Σημειώνεται ότι, θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση οχημάτων στον κυκλικό κόμβο Αργύραινας από κυκλικό κόμβο Καραμανλή προς Τούρλο και αντίστροφα).

Ενώ, τα οχήματα που με κατεύθυνση από Άνω Μερά προς Χώρα θα εκτρέπονται προς Αγράρι.

Επί της επαρχιακής οδού από κυκλικό κόμβο Αργύραινας έως εσωτερική (παλαιά) περιφερειακή οδό  και  στα δύο ρεύματα διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 09.00΄ έως 11.00’.

Επι της εσωτερικής (παλαιάς) περιφερειακής οδού (από τη διασταύρωση περιοχής Καμινάκι έως διασταύρωση Μαούνας)  και  στα δύο ρεύματα διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 09.00΄ έως 13.00’.

Επί της επαρχιακής οδού Μαούνας-Κόρφου και στα δύο ρεύματα διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 09.00΄ έως 12.00’.

Επί της παραλιακής επαρχιακής οδού (από κτήριο Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου έως την είσοδο του Νέου Λιμένα)  και  στα δύο ρεύματα διακοπή της κυκλοφορίας κατά τις ώρες 09.00΄ έως 12.00’.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή – ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακήςσυμφόρησης.

 

Επιπρόσθετα, προς διευκόλυνση των οχημάτων που μεταφέρουν ταξιδιώτες στο Νέο Λιμάνι, συνίσταται στους οδηγούς να κινηθούν νωρίτερα, πριν την 08:30 ώρα, ώστε να αφιχθούν έγκαιρα στον προορισμό τους.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.