ΤΟΠΙΚΑ

Φερνάντο Αλόνσο: Κάνει διακοπές στη Μύκονο με τη σύντροφό του

Φερνάντο Αλόνσο: Κάνει διακοπές στη Μύκονο με τη σύντροφό του
Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού από ανοργάνωτη παραλία του νησιού

Στο νησί της Μυκόνου περνά τις διακοπές του ο Φερνάντο Αλόνσο μαζί με τη σύντροφό του, Άντρεα Σλάγκερ.

Ο οδηγός της Formula 1 και η δημοσιογράφος με καταγωγή από την Αυστρία, επέλεξαν το νησί των Ανέμων για να κάνουν τις τελευταίες βουτιές του Αυγούστου στη θάλασσα.

Οι δυο τους θέλησαν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν το διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μακριά από τον πολύ κόσμο.

Άπλωσαν την πετσέτα τους σε ανοργάνωτη παραλία, έκαναν ηλιοθεραπεία και έπαιξαν ρακέτες. Η 39χρονη Σλάνγκερ επέλεξε ένα μπικίνι σε φουξ χρώμα ενώ ο Αλόνσο φόρεσε ένα τουρκουάζ μαγιό σε στυλ – βερμούδα.

Εκτός από τις ρακέτες, το ζευγάρι είχε μαζί του ένα μεγάλο φουσκωτό σε σχήμα φλαμίνγκο. Μάλιστα, ο Ισπανός απαθανατίστηκε να πηγαίνει βόλτα την αγαπημένη του με το σωσίβιο μέσα στη θάλασσα.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες, αφού η ίδια είναι δημοσιογράφος και ασχολείται με τους αγώνες της Formula 1, κάτι που την έφερε κοντά με τον Φερνάντο Αλόνσο.

Δείτε τις φωτογραφίες

6627_FERNANDO_ALONSO_882022
6568_ANDREA_SCHLAGER_882022
fernando-alonso-mykonos
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.