ΤΟΠΙΚΑ

Μια μοναδική βραδιά στην Άνω Μερά που όμοια της είχε χρόνια να ζήσει το χωριό

Μια μοναδική βραδιά στην Άνω Μερά που όμοια της είχε χρόνια να ζήσει το χωριό

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς αναφέρθηκε στην γιορτή στην Άνω Μερά και στην μοναδική βραδιά όπως εξελίχθηκε.


«Η Άνω Μερά της παράδοσης και της καρδιάς μας, για άλλη μια χρονιά έλαμψε, ενώνοντας όλους τους Μυκονιάτες στο μεγαλύτερο ίσως πανηγύρι των τελευταίων δεκαετιών.

Χθες, στο Μοναστήρι της Παναγιάς της Τουρλιανής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτατάτου κ. Δωροθέου Β’, συμπαραστατουμένων από τον Ηγούμενο Αρχιμ. Αλεξιος Παπαδόπουλος και τους Εφημέριους της Μυκόνου, με πλήθος ιερωμένων, επίσημους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου αλλά και πιστών, πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Εσπερινός της Απόδοσης της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Στη συνέχεια εξελίχθηκε μια μοναδική βραδιά στην πλατεία της Άνω Μεράς με πολύ μεγάλη προσέλευση, πολύ κέφι και πολύ χορό, ακολουθώντας τους ρυθμούς της μουσικής από τους Αποσπερίτες σε μια διοργάνωση του επιτυχημένου Mykonos Art Festival.

Ο σεβασμός στην παράδοση και την πολιτιστική μας ταυτότητα ενισχύεται και αναδύεται με κάθε ευκαιρία. Η Μύκονος είναι τρόπος ζωής.

Υγεία, ευχές σε όλους και καλό αποκαλόκαιρο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.