ΤΟΠΙΚΑ

Ευχές Κατερίνας Μονογυιού για τους επιτυχόντες στα ελληνικά πανεπιστήμια

Ευχές Κατερίνας Μονογυιού για τους επιτυχόντες στα ελληνικά πανεπιστήμια
Συγχαρητήρια ανακοίνωση της πολιτευτή Κυκλάδων της ΝΔ για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ειλικρινά, συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους των νησιών μας, που αγωνίστηκαν και πέτυχαν τους στόχους τους πετυχαίνοντας την είσοδό τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Αυτή τη στιγμή χαράς όμως δεν λησμονούμε τους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα παλέψουν και σύντομα θα δουν να πραγματοποιούνται οι στόχοι τους.

Ένα μπράβο αξίζουν οι γονείς γιατί με πολλές θυσίες και αγώνα κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το δυσβάστακτο κόστος της προετοιμασίας των παιδιών τους, σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν καθημερινά, είναι δίπλα με τη γνώση τους στα παιδιά και στις οικογένειές .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες!

Κατερίνα Μονογυιού

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.