ΤΟΠΙΚΑ

«Ευχαριστώ τον Νίκο Χαρδαλιά για την άμεση ανταπόκριση»

«Ευχαριστώ τον Νίκο Χαρδαλιά για την άμεση ανταπόκριση»
Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς ευχαρίστησε τον υφυπουργό,τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό στη Ρήνεια

Η άμεση παρέμβαση των αεροπλάνων τύπου καναντέρ έσωσαν την κατάσταση και στη Ρήνεια δεν υπήρξε ολική καταστροφή από την πυρκαγιά.Η αντίδραση του δημάρχου Κουκά ήταν άμεση που ζήτησε την βοήθεια της πολιτικής προστασίας και των εναέριων δυνάμεων και αυτές ανταποκρίθηκαν.

«Ευτυχώς με την άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων η φωτιά στη Ρήνεια κατασβέστηκε. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς για την άμεση αποστολή εναέριων πυροσβεστικών μέσων, όπως επίσης και τους πυροσβέστες του ΠΣ Μυκόνου για την ταχεία και αποτελεσματική τους παρέμβαση. Επίσης, σημαντική ήταν η συνεισφορά του Λιμενικού που διασφάλισε την ταχεία μεταφορά των πυροσβεστών, του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ρήνειας Μυκόνου, καθώς και των δεκάδων εθελοντών από τη Μύκονο που βοήθησαν στην κατάσβεση της φωτιάς.»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.