ΤΟΠΙΚΑ

Η έγκαιρη παρέμβαση της πολιτικής προστασίας και του Δήμου Μυκόνου απέτρεψε την ολική καταστροφή στη Ρήνεια

Η έγκαιρη παρέμβαση της πολιτικής προστασίας και του Δήμου Μυκόνου  απέτρεψε την ολική καταστροφή στη Ρήνεια
Τα άμεσα αντανακλαστικά του δημάρχου Κουκά που ζήτησε αμέσως αεροπλάνο απέτρεψαν βιβλική καταστροφή στη Ρήνεια
Τα καναντέρ πέταξαν μετά την άμεση παρέμβαση δημάρχου και πολιτικής προστασίας και αυτό είχε ως συνέπεια να αποτραπεί βιβλική καταστροφή στη Ρήνεια. Η ζημιά είναι μεγάλη και κάηκαν αρκετά στρέμματα.Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου του συνεταιρισμού κ.Συριανού.
«Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Μυκόνου, την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την αποστολή του αεροπλάνου που βοήθησε στην κατάσβεση, τις τοπικές αρχές της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, τους 4 πυροσβέστες που επιχείρησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, το Λιμεναρχείο, την Αρχαιολογική Υπηρεσία και όλους τους Δηλιανούς που όλοι μαζί βοήθησαν στον περιορισμό της επέκτασης της πυρκαγιάς και στην κατάσβεσή της» αναφέρει ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δήλου – Ρήνειας κ. Συριανός ο οποίος δηλώνει συγκλονισμένος από την μεγάλη ζημιά.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.