ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Δήμο Μυκόνου

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου  Ιδιοκτητών  Επιχειρήσεων  Ενοικιαζομένων Μοτοποδηλάτων  και  Μοτοσυκλετών ‘’Το Βεσπάκι’’, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά και το  Δημοτικό Συμβούλιο,  συμπολίτευση και αντιπολίτευση, που στην συνεδρίαση της 18ης Μαϊου, έσκυψαν  επάνω στο πρόβλημα που προέκυψε στον κλάδο μας , με τις αυθαίρετες απαγορεύσεις  κυκλοφορίας  των τετράτροχων οχημάτων κάτω των 125κ.ε., και ομόφωνα αποφάσισαν την αύξηση του ποσοστού των τετράροδων οχημάτων πάνω από 125κ.ε. που μπορει να διαθέτει μια επιχείρηση, από το 20% στο 50%.
Επίσης αποφασίστηκε η εκλογίκευση, προς το αναλογικότερο, των αδειών που εκδίδει ο Δήμος σε επιχειρήσεις  ενοικιαζομένων κάτω των 50κ.ε.
Με τις αποφάσεις αυτές ο Δήμος Μυκόνου  έδειξε έμπρακτα την κατανόησή του στα προβλήματα του κλάδου μας , αλλά και την επιθυμία του για την περαιτέρω  συνεργασία με το Σωματείο μας, για μια Μύκονο ασφαλέστερη και πιο ανθρώπινη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα