ΤΟΠΙΚΑ

Η πιο δυνατή ομάδα με τους «τρεις σωματοφύλακες»του Κουκά

Η πιο δυνατή ομάδα με τους «τρεις σωματοφύλακες»του Κουκά
Αλεκάρας, Μπαλτάς και Ατζαμόγλου βράχοι δίπλα στον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά
Ο Αλεκάρας, Μίλτος και ο Μπαλτάς οι τρεις αντιδήμαρχοι του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου μας, συνεχίζουν να υπηρετούν με συνέπεια το αξίωμά τους, ενώ θα είναι και πάλι παρόντες ως υποψήφιοι με την “Πρωτοβουλία Δράσης”
Άνθρωποι με συνέπεια και φιλότιμο αντιλήφθηκαν από την αρχή της θητείας τους πως η πολιτική συμμετοχή είναι η μόνη οδός να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν όσα ονειρεύονταν για τον τόπο τους. Αντιμετώπισαν την ομάδα μας ως ισότιμα μέλη και κατέθεσαν ψυχή και αξιοσύνη στην επίτευξη των στόχων μας. Και στα εύκολα και στα δύσκολα πάντα μαζί. Δεν παραιτήθηκαν.
Είναι πάνω στις διαδικασίες πολιτικής διεκδίκησης, επίλυσης προβλημάτων και επίτευξης στόχων, που χτίζονται οι ουσιαστικές σχέσεις της ομάδας μας, και που αποδεικνύουν πόσο ισχυρό ήταν το όραμά μας. Σε όλα αυτά λοιπόν, για τις κατακτήσεις, για τη στήριξη, για την κριτική και αυτοκριτική, από όλους εμάς τους υπόλοιπους παίρνουν άριστα!
Η πρώτη γραμμή, με σύμμαχο τον διάλογο, τον πολίτη και τις ανάγκες του, δυναμικά διεκδικεί την νίκη στις 26 Μαΐου 2019. Και θα την κερδίσει με σύμμαχο όλους εμάς και όλους εσάς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.