BUSINESS

Εβδομάδα πλειστηριασμών στην Μύκονο

Εβδομάδα πλειστηριασμών στην Μύκονο
Πλειστηριασμός για έξι οριζόντιες ιδιοκτησίες του συγκροτήματος που ανήκει στην εταιρεία “Pianeta Terra”.

Πάντως και η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει αρκετούς πλειστηριασμούς για ξενοδοχεία και συγκροτήματα παραθεριστικών κατοικιών. Ενδεικτικό είναι ότι για την Τετάρτη 27 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός για έξι οριζόντιες ιδιοκτησίες του συγκροτήματος που ανήκει στην εταιρεία “Pianeta Terra”. Το εν λόγω συγκρότημα βρίσκεται στο Μύκονο και στην δημοφιλή τουριστικά περιοχή του Ορνού.

Πρόκειται ειδικότερα για πέντε μεζονέτες και ένα διαμέρισμα που αναπτύσσονται σε δύο ξεχωριστά οικόπεδα και οι οποίες διαθέτουν κοινή πισίνα. Το εμβαδό τους κυμαίνεται από 55,33 τ.μ. έως 63,65 τ.μ. ενώ οι επιφάνειες αποκλειστικής χρήσης τους από 9,63 τ.μ. έσω 88,49 τ.μ.

Οι τιμές πρώτης προσφοράς για τις δύο εξ αυτών στις 293.000 ευρώ, και για τις άλλες στις 282.000 ευρώ, 283.000 ευρώ και 287.000 ευρώ, ενώ για το διαμέρισμα στις 266.000 ευρώ.

Η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε1.704.000 ευρώ.

Στην έκθεση εκτίμησης σημειώνεται ότι διαπιστώθηκαν αυθαιρεσίες, με το ενδεικτικό κόστος τακτοποίησης τους να υπολογίζεται σε 17.000 ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.