ΤΟΠΙΚΑ

Έτσι αφαίρεσαν οι διαιτητές από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ την δυνατότητα να πάρει κάτι στην Επίδαυρο

Έτσι αφαίρεσαν οι διαιτητές από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ την δυνατότητα να πάρει κάτι στην Επίδαυρο

Πικρή γεύση άφησε η πρώτη επίσκεψη στην Πελοπόννησο στον δεύτερο γύρο της Γ’ Εθνικής για την Α.Ε. Μυκόνου που ηττήθηκε με 1-0 από τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου!

Μια ήττα που ήρθε μετά από 11 αγωνιστικές και σχεδόν 2,5 μήνες! Η ΑΕΜ που είχε δύο πολύ σημαντικές απουσίες καθώς έλειπαν οι Σπυρόπουλος και Κέμπε πάλεψε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος όμως δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 25′ ο Γεωργίου με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζησοφρωνιου. Η ΑΕΜ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε ένα πολύ καλό σουτ του Πινέιρο στο 45′ που μπλόκαρε ο Συνοδινός.

Στην επανάληψη η Α.Ε. Μυκόνου ήταν πολύ καλύτερη. Ουσιαστικά έπαιξε μονοτερμα τον Φοίνικα που είχε οπισθοχωρήσει και απλά προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Στο 59′ ο Πινέιρο έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα προς τη δεξιά γωνία του Συνοδινού όμως αυτή βρήκε σε πλάτη αμυντικού και βγήκε κόρνερ.

Στο 63′ ο Ζγκουρη βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, καθυστέρησε να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβουν η αμυντικοί να ανατραπεί μέσα στην περιοχή και να χαθεί η ευκαιρία. Μια φάση που οι παίκτες της ΑΕΜ ζήτησαν πέναλτι χωρίς όμως να το δίνει ο κ. Κελεκίδης.

Το ίδιο έκανε ο διαιτητής και λίγα λεπτά αργότερα όταν ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Ράγια στον Συνοδινό, ο οποίος είχε πέσει με γροθιές πάνω στον αμυντικό της ΑΕΜ που είχε προλάβει πριν να πάρει την μπάλα με το κεφάλι.

Αναμφίβολα δύο αποφάσεις που σηκώνουν πολλή συζήτηση και σαφώς αδίκησαν την ΑΕΜ. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε το σκηνικό με την Α.Ε. Μυκόνου να πιέζει ασφυκτικά και απλά τον Φοίνικα να έχει απλώσει ένα αμυντικό τοίχος προκειμένου να πάρει το χρυσό τρίποντο, κάτι τελικά που κατάφερε!
ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΎΡΟΥ: Συνοδινός, Μούγιος, Καρελης (74′ Φλουρί της), Καπλαντζης Χρ. , Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Καπλαντζης Παρ. (82′ Παπαγεωργίου), Χατζησοφρωνιου (68′ Κουιμελης), Λαθούρης, Μερκούρης (82′ Μπιτζης), Γεωργίου
ΑΕ ΜΥΚΌΝΟΥ: Ντούνης, Ράγια, Γιαννόπουλος (53′ Αχειμαστος), Μαντζανας, Αρκούδας, Τράκας, Ζγκουρη, Μουρίκι (84′ Σπολιαριτς), Βαλαβανοπουλος (66′ Στυλιανόπουλος), Πινέιρο, Παπαδόπουλος (66′ Οικονομικος)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.