ΤΟΠΙΚΑ

«Εργαζόμαστε συστηματικά για τη διασφάλιση της ποιότητας και της επάρκειας πόσιμου νερού στο νησί»

«Εργαζόμαστε συστηματικά για τη διασφάλιση της ποιότητας και της επάρκειας πόσιμου νερού στο νησί»

Σπουδαίο είναι το έργο που γίνεται τον τελευταίο καιρό στην ΔΕΥΑΜ και αυτό οφείλεται στην άριστη συνεργασία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά με τους συνεργάτες του και κυρίως με τον  πρόεδρο Φραντζέσκο Βιγλιάρη αλλά και όλους τους υπαλλήλους.

 

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μυκόνου, κ. Φραντζέσκος Βιγλιάρης για την ενίσχυση του νησιού με δυο νέες μονάδες αφαλάτωσης  τόνισε:

« Η προγραμματισμένη υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια και εγκατάσταση των δύο νέων μονάδων αφαλάτωσης, επιβεβαιώνει το ουσιαστικό και συνεχές ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου για την αναβάθμιση των υποδομών του νησιού μας.

Με αυτονόητη τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συστηματικά για τη διασφάλιση της ποιότητας και της επάρκειας πόσιμου νερού στο νησί μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την ταχύτερη δυνατή αποπεράτωση του έργου.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.