ΤΟΠΙΚΑ

Έργα και όχι λόγια από τους συνεργάτες του δημάρχου Κουκά

Έργα και όχι λόγια από τους συνεργάτες του δημάρχου Κουκά
Παρά τις «τρικλοποδιές» που καθημερινά επιχειρούν να βάζουν στο έργο της δημοτικής αρχής ο Αλεκάρας Κουκάς βγάζει στο δρόμο τα συνεργεία

Σε κάθε σημείο του νησιού είτε πρόκειται για δρόμο είτε για την αποκομιδή μπαζών ο Δήμος Μυκόνου βρίσκεται κοντά στους πολίτες για να βοηθήσει σε καθημερινή βάση 24 ώρες το 24 ωρο.

 

Η αλλαγή στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου μετά τις αποφάσεις του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και η ανάληψη πρωτοβουλιών από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Αλέκο Κουκά αλλά και τον Μιχάλη Ζουγανέλη Μπαλτά στον τομέα της καθημερινότητας, έχουν επιφέρει ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και μια μεγάλη αλλαγή σε ένα νευραλγικό τομέα του Δήμου Μυκόνου ,με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και ορατά σε σχέση με το παρελθόν.

Όλοι μαζί μια γροθιά οι άνθρωποι του συνδυασμού της Πρωτοβουλίας Δράσης παλεύουν για το καλύτερο όπως ο Μάρκος Σαντοριναίος που «έπιασε» τον φορτωτή και βοηθάει και αυτός με την σειρά του όπως οι υπόλοιποι στην αποκατάσταση των δρόμων.

Κάθε μέρα στο νησί φορτηγά, μηχανήματα και εργάτες παλεύουν με τον χρόνο να είναι όλα στην εντέλεια και αυτό δεν είναι μια προεκλογική εκστρατεία όπως συμβαίνει αυτόν τον καιρό συνήθως ανα την επικράτεια.

Οι συνεργάτες του δημάρχου Κουκά δίνουν μάχη με τον χρόνο και τα προβλήματα και παίρνουν άριστα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.