ΤΟΠΙΚΑ

Έρευνα της τηλεόρασης του ALPHA για διαφθορά στη Μύκονο(VIDEO)

Έρευνα της τηλεόρασης του ALPHA για διαφθορά στη Μύκονο(VIDEO)
Θα ανοίξουν και παλιές υποθέσεις το επόμενο χρονικό διάστημα που είχαν κλείσει με μυστήριο τρόπο ταχύτατα

Χαμηλόμισθος δημόσιος υπάλληλος αγόρασε οικόπεδο φιλέτο – Τα στοιχεία που βάζουν σε σκέψεις –

Χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι αγοράζουν ως εκ θαύματος πανάκριβα ακίνητα και μάλιστα χωρίς να κάνουν ανάληψη από τράπεζα. Οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης εντόπισαν απλό υπάλληλο οργανισμού με έδρα την Αθήνα να έχει αγοράσει πανάκριβο οικόπεδο 6 στρεμμάτων στη Μύκονο.

Ένα οικόπεδο με θέα θάλασσα, χωρίς να έχει κάνει ανάληψη χρημάτων από τράπεζα. Το εισόδημά του δεν δικαιολογεί την αγορά και οι ελεγκτές έστειλαν την υπόθεση στον εισαγγελέα.

Χαμηλόμισθος υπάλληλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε θέση που έχει καθημερινά συναλλαγές με τους πολίτες, αγόρασε σχεδόν ταυτόχρονα τρία διαμερίσματα. Επίσης χωρίς να εκταμιεύσει χρήματα από την τράπεζα.

Εν τω μεταξύ, μάστιγα χαρακτηρίζουν οι επιθεωρητές τα πλαστά πτυχία. Έχουν εντοπιστεί 1.737 πλαστά την τελευταία 6ετία, ενώ άλλες 2.002 υποθέσεις ερευνώνται με σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.