ΤΟΠΙΚΑ

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας στις Κυκλάδες. Βροχές και τσουχτερό κρύο

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας στις Κυκλάδες. Βροχές και τσουχτερό κρύο

Νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται στη χώρα τις επόμενες ώρες, το οποίο αναμένεται να γίνει αισθητό και στο νομό Κυκλάδων. Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία στην περιοχή μας θα εμφανιστεί κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη 18-19 Δεκεμβρίου.

Την Τρίτη, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στο νομό θα είναι οι ισχυρές βροχοπτώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 11 και 14 βαθμών Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα θα στραφούν σε Βοριάδες και θα ενισχυθούν.

Την Τετάρτη θα επικρατήσουν νεφώσεις με τσουχτερό κρύο, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις και θα είναι πολύ ισχυροί, εντάσεως 7 με 8 μποφόρ και με τάσεις εξασθένισης από το βράδυ. Σημειώνεται ότι η χαμηλή θερμοκρασία θα διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.