ΤΟΠΙΚΑ

Η γιορτή του Αγίου Μοδέστου στη Μύκονο

Η γιορτή του Αγίου Μοδέστου στη Μύκονο
Προστάτης και θεραπευτής των ζώων, γεωργών και κτηνοτρόφων τιμήθηκε η μνήμη του

Του Αγίου Μοδέστου χθες στη Μύκονο και είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου. «Του Αγίου Μοδέστου προστάτη και θεραπευτή των ζώων και με κατάνυξη τελέσθηκε Αγιασμός ενώ έπεφτε ευεργετική και τόσο αναγκαία βροχή που πότιζε το νησί μας.


Τα μέλη του Γεωργοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού της Μυκόνου, τίμησαν σήμερα την μνήμη του προστάτου τους Αγίου Μοδέστου στον Ιερό Ναό Παναχράντου, στη Χώρα, και παρακολούθησαν την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ με τη συμμετοχή του Εφημερίου του Ναού, Πρωτοπρ. Βασιλείου Τζανιδάκη καθως και του Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού.


Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τα μέλη του Γεωργοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μυκόνου, που εξακολουθούν να ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, οι οποίες ήταν κυρίες ασχολίες των Μυκονίων, πριν την σημερινή τουριστική ανάπτυξη του νησιού.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.