ΤΟΠΙΚΑ

Έρχεται κακοκαιρία από τα μέσα της εβδομάδας

Έρχεται κακοκαιρία από τα μέσα της εβδομάδας
Αυτή η κακοκαιρία θέλει μεγάλη προσοχή, καθώς θα έχει μεγάλη διάρκεια

Αλλάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη.  Τρία βαρομετρικά χαμηλά θα μας απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα και σύμφωνα με τον μετεωρολόγο από την Παρασκευή θα αρχίσει πολύ ισχυρή ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα με πολικές αέριες μάζες από την βόρεια Ευρώπη.

  • Ο κ. Μαρουσάκης έκανε λόγο για ένα ισχυρό ατμοσφαιρικό βουνό, ένα αντικυκλώνας στα βόρεια της Ευρώπης που θα ωθήσει προς την Ελλάδα ψυχρές αέριες μάζες και θα φέρει ισχυρή κακοκαιρία με καταιγίδες, βροχές, χιόνια, ίσως και στη Θεσσαλονίκη και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας. 

 

Μάλιστα υπογράμμισε ότι αυτή η κακοκαιρία θέλει μεγάλη προσοχή, καθώς θα έχει μεγάλη διάρκεια και όπως είπε θα θυμίζει Μάρτη του 1987. Τότε είχε χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας και μένει να φανεί τι θα γίνει σε αυτή την κακοκαιρία. Ο μετεωρολόγος του OPEN επεσήμανε πως το Σαββατοκύριακο δεν θα θυμίζει σε τίποτα το περασμένο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.