ΤΟΠΙΚΑ

Σημαντικές επαφές με τους υπουργούς στην Αθήνα ο δήμαρχος, επιστρέφει με γεμάτη ατζέντα στη Μύκονο

Σημαντικές επαφές με τους υπουργούς στην Αθήνα ο δήμαρχος, επιστρέφει με γεμάτη ατζέντα στη Μύκονο
Σε μια δύσκολη συγκυρία για το νησί ο δήμαρχος Κουκάς με ταξίδι αστραπή στην Αθήνα συνάντησε υπουργούς και θεσμικούς παράγοντες

Το νησί είναι σε μια δύσκολη συγκυρία ο καλός ο καπετάνιος όμως στην φουρτούνα φαίνεται και σε μια δύσκολη χρονική στιγμή ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με αφορμή την παρουσία του στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα του Καραπέτη, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στην Αθήνα με υπουργούς και να αναπτύξει τα θέματα της Μυκόνου.

Στο υπουργείο Εσωτερικών τον δήμαρχο Μυκόνου υποδέχτηκε ο υπουργός Μάκης Βορίδης και είχαν για περίπου μια ώρα καθοριστικής σημασίας συνάντηση για όλα τα θέματα που αφορούν το νησί.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς ανέπτυξε συγκεκριμένα ζητήματα που θα απασχολήσουν την Μύκονο το επόμενο χρονικό διάστημαστην λειτουργία του νησιού και πήρε σύμφωνα με πληροφορίες σημαντικές διαβεβαιώσεις από τον υπουργό Βορίδη, που σημειωτέον είναι και φιλος της Μυκόνου, πως το επόμενο διάστημα θα γίνει ότι είναι αναγκαίο ώστε να τρέξουν όλα τα θέματα.

Στο ίδιο πνεύμα και σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του δημάρχου με τον υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Στο υπουργείο τουρισμού και συνοδεία της εντεταλμένης συμβούλου στα θέματα Τόνιας Ανδρονίκου, ο δήμαρχος συνάντησε τον υπουργό Χάρη Θεοχάρη και έθεσε το πλαίσιο αναφορικά με την διαχείρηση της τουριστικής περιόδου στις εποχές της πανδημίας, δίνοντας ταυτόχρονα την εικόνα πως είναι έτοιμος από καιρό για την αντιμετώπιση των προκλήσεων σε ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Ο Κουκάς δεν έχασε χρόνο και έκανε σε μια δύσκολη στιγμή σημαντικές επαφές, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν ορατά άμεσα σε λίγο καιρό στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.