ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επόμενος σπουδαίος αγώνας με τον Πανηλειακό στον Κόρφο για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Επόμενος σπουδαίος αγώνας με τον Πανηλειακό στον Κόρφο για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Μπορεί η ΑΕΜ να γνώρισε την ήττα μετά από 11 αγωνιστικές, από τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, ο οποίος έχει εξελιχθεί στον κακό δαίμονα της ομάδας αφού τόσο πέρυσι όσο και φέτος δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει, όμως η ψυχολογία όλων παραμένει θετική αφού υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανηλειακό ξεκίνησε ήδη με όλους τους παίκτες, εκτός του τραυματία Αγγέλη, να δίνουν το παρών στην προπόνηση της Τετάρτης. Το ευχάριστο είναι ότι κανονικά έβγαλαν το πρόγραμμα και ο Σπυρόπουλος με τον Κέμπε που δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή στη Νέα Επίδαυρο.

Ο αρχηγός της ΑΕΜ ξεπέρασε την ίωση που το ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα, ενώ και ο Σενεγαλέζος έδειξε ότι είναι πλέον απολύτως καλά, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Ρόδο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.