ΤΟΠΙΚΑ

«Επόμενο βήμα ένα στολίδι στον Κόρφο»

«Επόμενο βήμα ένα στολίδι στον Κόρφο»
Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου προαναγγέλει ένα ακόμη όνειρο των κατοικών της Μυκόνου μετά την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου

Την πρόθεση για την δημιουργία και ενός μεγάλου αθλητικού κέντρου στον Κόρφο, μετά και την αποπεράτωση του κλειστού  που συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό, προαναγγέλλει με τοποθέτηση του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.

 

Ένα ακόμη όνειρο για Μυκονιάτικη κοινωνία που βρίσκεται στα σκαριά όπως μαθαίνουμε και που η αποτελεσματικότητα που δείχνουν σε πράξεις και υποσχέσεις ο Κωνσταντίνος Κουκάς και οι συνεργάτες του, ενθουσιάζουν τους πολίτες του νησιού ότι ένα ακόμη μεγάλο έργο πνοής είναι στο δρόμο για υλοποίηση.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου:

«Επόμενο βήμα η δημιουργία ενός Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου στον Κόρφο.
Σήμερα έχουμε ένα σύγχρονο γήπεδο με την διαρκή προσπάθεια του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, του Αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά καθώς και την αγάπη της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Καλλιόπης Δακτυλίδη.»

Εχθές παρευρεθήκαμε στην κοπή της πίτας του ΑΟ Μυκόνου όπου παρουσιάστηκαν τα σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξη του γηπέδου του Κόρφου αφού η ζωντάνια των μικρών και μεγάλων αθλητών φλόγιζε στα μάτια τους και έθετε τους επόμενους στόχους.
Το γήπεδο του Κόρφου αποτελεί κοιτίδα αθλητισμού και κρατάει υψηλά το αθλητικό πνεύμα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.