ΤΟΠΙΚΑ

«Έχουμε δίπλα μας τον Δήμο Μυκόνου»

«Έχουμε δίπλα μας τον Δήμο Μυκόνου»
Μια σπουδαία Μυκονιάτισα για τον αθλητισμό του νησιού η Καλλιόπη Δακτυλίδη εξάρει το έργο της δημοτικής αρχής και στον αθλητισμό

Ο αθλητισμός και η ανάπτυξη του δεν είναι εύκολο πράγμα ειδικά σε ένα νησί και κυρίως τους χειμερινούς μήνες.

Μια γυναίκα που έχει βάλει την δική της σφραγίδα στα αθλητικά του τόπου της είναι η Καλλιόπη Δακτυλίδη πρόεδρος  του ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ που χρόνια τώρα πρωτοστατεί στις προσπάθειες να κρατηθεί ζωντανός ο αθλητισμός στη Μύκονο.

Με την αρωγή  της σημερινής δημοτικής αρχής της Μυκόνου έγιναν τεράστια βήματα και στον τομέα του αθλητισμού όπως η ίδια τονίζει σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο.

«Το 2017 διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία τη μικρή Ολυμπιάδα του Αιγαίου, τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου. Δεν ήταν εύκολο και δε θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς τη βοήθεια του Δήμου Μυκονου, των εθελοντών, των χορηγών και όλων εκείνων που πίστεψαν και συνέβαλλαν σ’αυτη τη διοργάνωση. Το στάδιο πραγματικά αναβαθμίστηκε!
Κανείς δε πρέπει να ξεχνά και να υποτιμά τη σημασία της συμβολής και της υποστήριξης του δήμου Μυκονου στον αθλητισμό, τα τελευταία χρόνια.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.