ΤΟΠΙΚΑ

Επιστολή Φρέρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επιστολή Φρέρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δείτε τι αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων, προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κύριε Πρόεδρε,

εκμεταλλευόμενοι την προσωπική μας γνωριμία όπως και με πολλά ανώτερα στελέχη σας και ενόψει των αρχαιρεσιών που διεξάγονται στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων το Σάββατο 15/12/2018 και ώρα 14:00 στα γραφεία της, στη Σύρο, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε αν έχει «δοθεί» γραμμή στήριξης σε κάποιον από τους δύο συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές.

Το ερώτημα αυτό σας το παραθέτουμε διότι έφθασαν στα αυτιά μας ως μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, σοβαρές καταγγελίες από σωματεία-μέλη μας τα οποία θα ψηφίσουν στις ανωτέρω εκλογές, για προσπάθεια επηρεασμού του ψήφου τους από εκπροσώπους σας στο Νομό Κυκλάδων και από εκπροσώπους της Δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).

Τέλος, να σας πληροφορήσουμε ότι και στους δύο συνδυασμούς μετέχουν πρόσωπα από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο και την «πολιτική» ανεξαρτησία που πρέπει να υπάρχει στο χώρο του αθλητισμού γενικότερα.

Με Τιμή

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος Παρούσης Γεώργιος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.