ΤΟΠΙΚΑ

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Ενημερωτική εκδήλωση για την εφαρμογή myDATA

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Ενημερωτική εκδήλωση για την εφαρμογή myDATA

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι η ψηφιακή πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA,καθώς και της ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Αναμφίβολα οι νέες συνθήκες των τελευταίων ετών, και κυρίως η πανδημία, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού και δημιούργησαν μία νέα πραγματικότητα κυρίως για τις επιχειρήσεις.
Στόχος της πρωτοποριακής αυτής ψηφιακής πλατφόρμας είναι να παρέχει στις επιχειρήσεις ένα σύγχρονο σύστημα για την εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, που θα οδηγήσει σε αυτοματοποίηση της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων και θα τις απαλλάξει από υποχρεώσεις που έχουν σήμερα, όπως η υποβολή Καταστάσεων Πελατών–Προμηθευτών (ΜΥΦ).

Παράλληλα όμως, δημιουργείται η ανάγκη για την σαφή ενημέρωση των επιχειρήσεων σχετικά με τη λειτουργία της νέας αυτής πλατφόρμας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.