ΤΟΠΙΚΑ

Έπεσαν να «φάνε» την Μύκονο αλλά παντού στην Ελλάδα γίνονται όργια με τον συνωστισμό

Έπεσαν να «φάνε» την Μύκονο αλλά παντού στην Ελλάδα γίνονται όργια με τον συνωστισμό
Χωρίς μάσκες και δίχως να τηρούν αποστάσεις, διασκέδαζαν θαμώνες σε club στο ΣΕΦ το βράδυ του Σαββάτου αλλά μόνο στη Μύκονο τα εντοπίζουν

Δεν πτοούνται οι θαμώνες και οι υπεύθυνοι κέντρων διασκέδασης από τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αποφυγή εξάπλωσης της διασποράς του κορωνοϊού.

Μετά τις εικόνες σε μπαρ στην Πάρο και τη Μύκονο, εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου και στο κλαμπ «Rever Seaside», στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κόσμος χωρίς να φορά μάσκες και να τηρεί τις απαραίτητες αποστάσεις, απολαμβάνει το ποτό του, χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα για τη νέα έξαρση της νόσου στη χώρα μας.

Πηγη protothema.gr

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο 

Εικόνες συνωστισμού σε κλαμπ στο ΣΕΦ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.