ΤΟΠΙΚΑ

«Επενδύουμε στο τρίπτυχο Αθλητισμός-Παιδεία-Πολιτισμός»

«Επενδύουμε στο τρίπτυχο Αθλητισμός-Παιδεία-Πολιτισμός»
Κουκάς:«Συνεχίζουμε με πράξεις να δημιουργούμε τις συνθήκες για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους»

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς μίλησε για την υπογραφή των δυο συμβάσεων για τους αθλητικούς χώρους στο νησί που θα δώσουν την ευκαιρία να αθλούνται περισσότεροι άνθρωποι.

«Η διαχρονική επιλογή της Δημοτικής μας αρχής να επενδύει στο τρίπτυχο Αθλητισμός – Παιδεία – Πολιτισμός συνεχίζεται και σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία.

Σήμερα, υπογράψαμε δύο συμβάσεις με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους συμπολίτες μας να γυμνάζονται στην ύπαιθρο, όπως επίσης και για να αναβαθμίσουμε την υλικοτεχνική υποδομή του κλειστού γυμναστηρίου.

Η επένδυση στον αθλητισμό είναι επένδυση στην υγεία, στην ευεξία και στην ποιότητα ζωής. Συνεχίζουμε με πράξεις να δημιουργούμε τις συνθήκες για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.