ΤΟΠΙΚΑ

Εντός έδρας ισοπαλία για τις Γυναίκες της ΑΕ Μυκόνου

Εντός έδρας ισοπαλία για τις Γυναίκες της ΑΕ Μυκόνου

Οι γυναίκες της ΑΕ Μυκόνου πήραν το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον ΑΟ Χανιά με σκορ 1-1.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα της Κρήτης να καταφέρνει να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ της Πισσαδάκη. Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τέρμα της Πέιτον.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Σπύρου Ξένου έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, ιδιαίτερα στα τελευταία 10 λεπτά χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

ΑΕ Μυκόνου: Κατσανούρη, Ευλαμπία, Ευστρατίου, Μουτσολάρι, Αδάμ (71′ Γιαννοπούλου) , Κουκά (69′ Γαλάτη, 93′ Βερβέρογλου), Ντόκου, Κουσαθανά, Γιοχάλα, Βιτούλα, Πέιτον

ΑΟ Χανιά: Οικονομίδου, Γιαννακάκη, Καροζή, Μακράκη, Κουμιχελάκη, Λαγογιάννη, Νιαυραδάκη, Νίλσεν, Πισσαδάκη (46′ Χατζάκη), Καραμουσαδάκη, Γραβάνη (75′ Ζουριδάκη)
πηγη sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.