ΤΟΠΙΚΑ

Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών εβδομάδας των νηστειών

Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών εβδομάδας των νηστειών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ Α’ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ 2024

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 6.00μ.μ. Μέγα Απόδειπνο.
ΤΕΤΑΡΤΗ 6.00μ.μ. Απογευματινή Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30π.μ. Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία 7.00μ.μ. Α’ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Δωροθέου Β’.
ΣΑΒΒΑΤΟ 7.30μ.μ. Αρχιερατική Θ. Λειτουργία στην Ιερά Μονή Τουρλιανής στην Άνω Μερά και στην συνέχεια τρίωρη Λιτανευτική πορεία προς την Χώρα όπου στις 12.30μ.μ. περίπου θα αφιχθεί η Ιερά Εικόνα στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής.
ΚΥΡΙΑΚΗ (Α’ Κυριακή των Νηστειών της Ορθοδοξίας) 7.30π.μ. Όρθρος και Θ. Λειτουργία και 11.00π.μ. έναρξη της Λιτανευτικής πομπής των Ιερών Εικόνων από τον παλαιό Ι. Μητρ. Ναό της Αγίας Ελένης του Κάστρου, στον Ι. Μητρ. Ναό της Μεγάλης Παναγιάς. 7.00μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας επί της οδού «Άνω Ματογιάννη».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.