ΤΟΠΙΚΑ

Έντονο το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για πολυτελείς κατοικίες στη Μύκονο

Έντονο το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για πολυτελείς κατοικίες στη Μύκονο
Τη θέση της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού για επενδυτές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση πολυτελών ακινήτων επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του οίκου Greece Sotheby’s International Realty, ο οποίος εξειδικεύεται στην προώθηση και στην πώληση luxury κατοικιών στα ελληνικά νησιά, καθώς και σε επιλεγμένες τοποθεσίες της ηπειρωτικής χώρας.
Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του Tourism Today, τη μεγαλύτερη ζήτηση για το διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου σημείωσε η Κέρκυρα, με τη Μύκονο, να έπεται και την αθηναϊκή Ριβιέρα, την Πάρο και τη Ρόδο να ακολουθούν.
Τη δεκάδα των προορισμών που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επενδυτών συμπλήρωσαν η Τήνος, το κέντρο της Αθήνας, η Κρήτη, η Κέα και οι Παξοί.

Αναφορικά με τις χώρες προέλευσης των αγοραστών, στην πρώτη θέση παρέμεινε και το 2022 η Μεγάλη Βρετανία, με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία να καταλαμβάνουν την 2η και 3η θέση σε requests αντίστοιχα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.