ΤΟΠΙΚΑ

Ενίσχυση στα σχολεία απο τον Δήμο Μυκόνου

Ενίσχυση στα σχολεία απο τον Δήμο Μυκόνου
Άμεση η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής με το τέλος της σχολικής χρονιάς να αποκατασταθούν ζημιές και να ενισχυθούν σχολεία με υλικό.

Η  Δημοτική Αρχή Μυκόνου δεν σταματά  και παρά το γεγονός ότι μεσολαβούν οι καλοκαιρινές διακοπές για τα παιδιά βοηθούν άμεσα στην ανάπτυξη της παιδείας . Παρελήφθη ήδη εδώ και κάποιες μέρες  αθλητικό υλικό από το Δήμο Μυκόνου και τη Σχολική Επιτροπή, προκειμένου να διανεμηθεί στα Δημοτικά Σχολεία του νησιού και  με αυτόν τον τρόπο να βοηθηθούν έντονα οι  μαθητές.

Μπασκέτες, όργανα γυμναστικής ρυθμικής και ενόργανης  εστίες χειροσφαίρισης μπάλες φιλέ θα δοθούν στα παιδιά .Παράλληλα, κρίθηκε αναγκαία η εργασία επισκευής και συντήρησης στις πέργκολες του 1ου Νηπιαγωγείου Μυκόνου καθώς ήδη έφεραν σημάδια παλαιότητας και διέτρεχαν κίνδυνο τα παιδιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.