ΤΟΠΙΚΑ

Ενισχυμένη η Μύκονος από την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ενισχυμένη η Μύκονος από την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη
Η προσωπική σχέση και εκτίμηση του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του δημάρχου Κουκά θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην υλοποίηση των έργων στο νησί

Απόλυτα ενισχυμένη θα είναι και η Μύκονος την επομένη της εκλογής στον πρωθυπουργικό θώκο της χώρας  από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τόσο η σχέση του με το νησί, όσο και η προσωπική εκτίμηση που τρέφει ο νέος πρωθυπουργός της χώρας  στο πρόσωπο του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση όλων των μηχανισμών που θα χρειαστεί να συνδράμουν ώστε να υλοποιηθούν πιο γρήγορα και με πιο αποτελεσματικό τρόπο τα έργα που έχουν εξαγγελθεί για την Μύκονο.

Μακριά απο αγκυλώσεις και πολιτικές αναχρονιστικές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να βοηθήσει την Μύκονο και στο πλαίσιο αυτό κομβικό ρόλο θα παίξει ο δήμαρχος και οι άριστες σχέσεις που διατηρεί τόσο με τον πρωθυπουργό όσο και με αρκετά μέλη της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει τις επόμενες ώρες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.