ΤΟΠΙΚΑ

Στη ΒΟΥΛΗ η Κατερίνα Μονογυιού

Στη ΒΟΥΛΗ η Κατερίνα Μονογυιού
Η πρώτη Μυκονιάτισα που θα περάσει την πόρτα του κοινοβουλίου και θα είναι η φωνή του νησιού στην Βουλή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Μια διαφορετική μέρα ξημέρωσε για την Μύκονο και τις ΚΥΚΛΑΔΕΣ και αυτό γιατί και επίσημα εδώ και λίγες ώρες η Κατερίνα Μονογυιού βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα.

Με ένα εντυπωσιακό ποσοστό που θα ξεπεράσει την προηγούμενη δική της επίδοση, η Κατερίνα Μονογυιού όπως όλα δείχνουν καταλαμβάνει την δεύτερη από τις τρεις θέσεις που παίρνει η ΝΔ στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ και θα είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής από την Μύκονο.

Η Μύκονος που έδωσε πολύ μεγάλο αέρα νίκης στην Κατερίνα Μονογυιού καθώς την στήριξε και την εξέλεξε ανάμεσα στους πρώτους ,θα έχει πλέον την δική της φωνή στα κέντρα εξουσίας της χώρας.

Ένας αγώνας αρκετών ετών δικαιώθηκε με τον πλέον εμφαντικό τρόπο για την Κατερίνα Μονογυιού που πάλεψε κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά που στο τέλος τα κατάφερε χάρη στην αυταπάρνηση της και στο πείσμα της για προσφορά στο κοινό καλό των συμπολιτών της.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.