ΤΟΠΙΚΑ

Ένας ωραίος γάμος στο Δημαρχείο Μυκόνου

Ένας ωραίος γάμος στο Δημαρχείο Μυκόνου
Πρωτόγνωρη η εμπειρία για τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά που πάντρεψε για πρώτη φορά στο Δημαρχείο Μυκόνου ένα όμορφο ζευγάρι

Μια ωραία εμπειρία είχε την δυνατότητα να ζήσει ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς που πάντρεψε ένα όμορφο ζευγάρι στο δημαρχείο της Μυκόνου μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που είχε και την ανάλογη πλάκα μεταξύ των καλεσμένων και του ζευγαριού.

Μια διαδικασία που γίνεται συχνά από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά καθως όλο και περισσότεροι κυρίως τους καλοκαιρινούς  μήνες(αρκετοί μάλιστα και επισκέπτες) επιλέγουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο νησί σε μια διαφορετική διαδικασία που τους μένει ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη τους.

Ο Αλέκος Κουκάς για πρώτη φορά συμμετείχε κατόπιν της εντολής  του δημάρχου  και επιτέλεσε έναν ιερό καθήκον που η θέση του στην δημοτική αρχή του δίνει την δυνατότητα να ενεργήσει.

Η διαδικασία δεν ήταν χρονοβόρα αλλά τα γέλια και η ευτυχία του ζευγαριού ήταν αποτυπωμένα στα πρόσωπα τους οπως θα δείτε και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Να ζήσουν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.