ΤΟΠΙΚΑ

Μυκονιάτικος αέρας νίκης για τον Φόρτωμα δίπλα στον άχαστο Κουκά

Μυκονιάτικος αέρας νίκης για τον Φόρτωμα  δίπλα στον άχαστο Κουκά
Στη Μύκονο βρέθηκε ο Φίλιππος Φόρτωμας υποψήφιος με την ΝΔ στις Κυκλάδες και συνάντησε φίλους και υποστηρικτές του

Μια εικόνα μπορεί να είναι χίλιες λέξεις σύμφωνα με τους Κινέζους αλλά η εικόνα του Φίλιππου Φόρτωμα δίπλα στον δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά ,ένα είναι βέβαιο ότι θα φέρει για το μέλλον, την νίκη και μάλιστα με εμφαντικό τρόπο και στον υποψήφιο με την ΝΔ βουλευτή ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Δίπλα στον μετρ της επιτυχίας σε εκλογικές αναμετρήσεις δήμαρχο Κουκά, που είναι άχαστος σε όλες τις μονομαχίες που έχει δώσει στον εκλογικό στίβο και με οποιονδήποτε αντίπαλο βρήκε απέναντι του, ο Φίλιππος Φόρτωμας πήρε κάτι σαν ευλογία αλλά και αέρα νίκης πριν την μεγάλη μάχη της 7ης Ιουλίου.

Δεν γνωρίζουμε αν του είπε τα μυστικά της επιτυχίας ο Κωνσταντίνος Κουκάς αλλά η αύρα της αποδοχής στο πρόσωπο και του Φίλιππου Φόρτωμα στις Κυκλάδες είναι πολύ μεγάλη και ο Τηνιακός υποψήφιος το εισπράττει με κάθε τρόπο σε κάθε του παρουσία όπως έγινε και στη Μύκονο.

Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και αποτελούν τις μεγάλες ελπίδες για τις ΚΥΚΛΑΔΕΣ στην νέα εποχή και αν παρά τις πιέσεις προς το πρόσωπο του να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή  ο Κωνσταντίνος Κουκάς προτίμησε να παραμείνει δήμαρχος Μυκόνου και μάλιστα με μια εμφαντική νίκη, για τον Φίλλιππο Φόρτωμα η παρουσία του στο ελληνικό κοινοβούλιο και μάλιστα με μια επίδοση εκλογική μεγάλη αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα που θα τον καθιερώσει στο πολιτικό παιχνίδι για τα καλά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.