ΤΟΠΙΚΑ

Ένα στολίδι για την νεολαία της Μυκόνου

Ένα στολίδι για την νεολαία της Μυκόνου
Με δαπάνη του Δήμου Μυκόνου έτοιμο το γηπεδάκι στον Πετεινάρο

Ο Δήμος Μυκόνου ολοκλήρωσε με δική του δαπάνη την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 έκτασης 300 τ.μ. στο 2ο Δημοτικό σχολείο στον Πετεινάρο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες κατασκευής του γηπέδου 5Χ5, έκτασης 300 τ.μ., στο 2ο Δημοτικό σχολείο στον Πετεινάρο. Ο Δήμος Μυκόνου με δική του δαπάνη και την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού ανέλαβε την κατασκευή του γηπέδου το οποίο δεν προορίζεται μόνο για αγώνες ποδοσφαίρου αλλά έχει την προοπτική να φιλοξενεί και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Η διαδικασία για την κατασκευή του γηπέδου πραγματοποιήθηκε σε τρεις φάσεις που περιελάμβαναν την κατασκευή του υποστρώματος, εργασίες αδρανών υλικών και επιχωμάτωση και τέλος την τοποθέτηση ειδικού χλοοτάπητα.

Η Δημοτική Αρχή δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την Παιδεία και τον Αθλητισμό και ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων του σχολείου για τη βοήθειά του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.