ΤΟΠΙΚΑ

Μάγεψε η Θεατρική ομάδα Μυκόνου

Μάγεψε η Θεατρική ομάδα Μυκόνου
Σε ένα κατάμεστο Γρυπάρειο η παράσταση καθήλωσε τους θεατές.

Τα θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην Θεατρική Ομάδα Μυκόνου για την παράσταση Φεγγάρι Καβάλα στο βούβαλο που καθήλωσε το κοινό.

Με μεγάλη επιτυχία, γέλια και ρεκόρ συμμετοχής του κοινού ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Μυκόνου.

Η παράσταση “Φεγγάρι Καβάλα στον Βούβαλο” γοήτευσε το κοινό της Μυκόνου και μετά την καλοκαιρινή σεζόν θα ταξιδέψει στην Ικαρία στο πλαίσιο του θεσμού το Θέατρο Ταξιδεύει και θα συμμετάσχει στην Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων Αιγαίου.

Όλη ομάδα των συντελεστών αξίζουν τα συγχαρητήρια  για την ανιδιοτελή προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της Μυκόνου και ιδιαιτέρως ο σκηνοθέτης  της παράστασης  Δομίνικος Δημήτρης Κουκάς .

Καθοριστική η συμβολή της  Πετρούλας  Γκέλου για  στα κουστούμια της παράστασης όπως και της Νάντιας Βρεττού και Μαντώς  Σαιπά για το μακιγιάζ και του Γιώργο Μπέη για τα σκηνικά της παράστασης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.