ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Αλέκο Αγγελετάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Αλέκο Αγγελετάκη

Τις θερμές ευχαριστίες δέχτηκαν οι άνθρωποι του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ τόσο για την ευγενική τους καλοσύνη να εξυπηρετήσουν έναν αθλητή άλλου σωματείου όσο και για την συνολικότερη συμπεριφορά τους.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι τόσο ο Αλέκος Αγγελετάκης όσο και ο Νίκος Δακτυλίδης άνθρωποι υψηλού κύρους στην κοινωνία της Μυκόνου έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους με τον τρόπο διοίκησης και την συμπεριφορά τους προς όλους χρόνια τώρα.

Δείτε την ανακοίνωση του Πανναξιακού.

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του φίλου κυκλαδίτικου σωματείου του Α.Ο. Μυκονου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Αγγελετακη για την εξυπηρέτηση που μας παρείχαν σχετικά με το ταξίδι του αθλητή της ομάδας μας Νίκου Δημακου από τη Μύκονο στη Νάξο προκειμένου να συμμετάσχει στο παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας.

Τέτοιες κινήσεις προάγουν την συνεργασία και τη φιλία μεταξύ των σωματείων των Κυκλάδων! Ευχόμαστε στο σωματείο του Α.Ο. Μυκόνου καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους στην Β εθνική κατηγορία και επίτευξη των στόχων τους!

Για το Δ.Σ. του Πανναξιακού AOK

Ο Πρόεδρος Φλεριανος Βασιλης»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.