ΤΟΠΙΚΑ

«Ένα ευχαριστώ προς τον δήμαρχο»

«Ένα ευχαριστώ προς τον δήμαρχο»
Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για την αποκατάσταση λειτουργίας του Νηπιαγωγείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Θέμα :  Επαναλειτουργία  του ολοήμερου τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Χώρας, ευχαριστήριο μήνυμα προς το Δήμαρχο Μυκόνου και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συμβολή τους στην αποκατάσταση της λειτουργίας του ολοήμερου τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Χώρας.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ 145 του πρακτικού του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Χώρας Μυκόνου θα θέλαμε να κοινοποιήσουμε την ευχάριστη είδηση ότι η κενή θέση της παραιτηθείσας νηπιαγωγού καλύφθηκε από μια νέα νηπιαγωγό η οποία κατέφθασε στο νησί μας με όρεξη για δουλειά. Συνεπώς το ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας θα λειτουργήσει και πάλι από την Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019. Εκφράζουμε την ειλικρινή ευχαριστία μας προσωπικά στον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο και ξεχωριστά στον κύριο Γεώργιο Ρουσουνέλο και στην κυρία Άννα Καμμή οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή. Ο Δήμος Μυκόνου έδρασε με αποτελεσματικότητα και φρόντισε ώστε να παρασχεθεί διαμονή στη νέα εκπαιδευτικό, γεγονός καθοριστικό για την έλευσή της στο νησί μας. Κάθε φορά που κινητοποιούνται και συνεργάζονται οι φορείς  με  σκοπό το κοινό καλό το αποτέλεσμα είναι θετικό. Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τα παιδιά, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  συνεχίζει με την ίδια αγωνιστικότητα και διάθεση το έργο του.

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                                   Η Γραμματέας

 

π. Γεώργιος Κουσαθανάς                                                               Γκότση Βασιλική

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.