ΤΟΠΙΚΑ

Ένα απέραντο εργοτάξιο το νησί ενόψει καλοκαιρινής περιόδου(φωτό)

Ένα απέραντο εργοτάξιο το νησί ενόψει καλοκαιρινής περιόδου(φωτό)
Έργα πνοής σε καθημερινή βάση σε όλα τα σημεία της Μυκόνου υπο την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση της δημοτικής αρχής

Αν κάποιος κάνει μια βόλτα περιμετρικά του νησιού εδώ και αρκετό καιρό θα δει μια εικόνα που παραπέμπει σε σκηνικό από προετοιμασίες για κάποια κινηματογραφική ταινία.

 

Είναι τα έργα που είναι σε εξέλιξη και για τα οποία είναι περήφανοι οι κάτοικοι της Μυκόνου καθώς το νησί  αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο.

 

Η Μύκονος αλλάζει καθημερινά και αυτό είναι κάτι που το βλέπει και ο πλέον αδαής που θα πάει τόσο σε κεντρικά μέρη, δρόμους και πλατείες όσο και σε απομακρυσμένα από την Χώρα σημεία.

 

Ο Δήμος Μυκόνου με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Κουκά, που πλέον μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ο πιο επιτυχημένος δήμαρχος τα πολλά τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο χάρη στις προσπάθειες όλων και κυρίως των εργατών που έχουν κυριολεκτικά κάνει το νησί «άνω κάτω» για να είναι όλα έτοιμα και να υποδεχτούν τους καλοκαιρινούς παραθεριστές.

Οι τεχνικές υπηρεσίες με την συμβολή των αντιδημάρχων  Αλέκου Κουκά και Μιχάλη Ζουγανέλη-Μπαλτά με την υποστήριξη όλων των υπαλλήλων δουλεύουν ρολόι τον τελευταίο καιρό.

Πλατείες, οδικό δίκτυο, λιμάνια, σχολεία, χώροι ψυχαγωγίας και άθλησης βελτιώνονται με τις εργασίες που γίνονται.

Εμείς κάναμε μια βόλτα και σας παρουσιάζουμε πλούσιο φωτορεπορτάζ.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.