ΤΟΠΙΚΑ

Ένα ακόμη βήμα εμπρός στο διεθνές προφίλ της Μυκόνου

Ένα ακόμη βήμα εμπρός στο διεθνές προφίλ της Μυκόνου
Μια σπουδαία συνάντηση στο Δημαρχείο με την υπεύθυνη Πολιτιστικών Υποθέσεων της Πρεσβείας των ΗΠΑ

Μια σπουδαία συνάντηση είχαν το απόγευμα στο Δημαρχείο της Μυκόνου ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τον αντιδήμαρχο Μιλτιάδη Ατζαμόγλου με την υπεύθυνη Πολιτιστικών Υποθέσεων της Πρεσβείας των ΗΠΑ.

Ο δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η σημερινή συνάντηση με την Μορφωτική Ακόλουθο και υπεύθυνη Πολιτιστικών Υποθέσεων της Πρεσβείας των ΗΠΑ U.S. EMBASSY ATHENS κα Shanna Surendra συνιστά άλλο ένα βήμα στην ενίσχυση του διεθνούς πολιτιστικού προφίλ της Μυκόνου και εγκαινιάζει μια στενή συνεργασία, ανταλλαγής τεχνογνωσίας και ανάληψης κοινών πρωτοβουλιών με τις ΗΠΑ.

Όπως έχουμε πει, αλλά και  σηματοδοτήσει με τις δράσεις μας, βασικό μας στόχο αποτελεί η ανάδειξη της Μυκόνου και σε κορυφαίο πολιτιστικό προορισμό τα επόμενα χρόνια.

Γιατί ο Πολιτισμός είναι μια διαχρονική σταθερά που περικλείει την ιστορία, την παράδοση, τη δημιουργικότητα και όλα αυτά τα στοιχεία που καθορίζουν την ταυτότητα του τόπου μας.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.