ΤΟΠΙΚΑ

Ο Έλον Μάσκ έρχεται για διακοπές στη Μύκονο

Ο Έλον Μάσκ έρχεται για διακοπές στη Μύκονο

Τις διακοπές του στη Μύκονο θα απολαύσει από αυτό το Σαββατοκύριακο ο Έλον Μασκ, με τον ιδιοκτήτη της Tesla να έρχεται στο «νησί των ανέμων» για να ζήσει και εκείνος τ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast ο Έλον Μασκ θα «προσγειωθεί» με ιδιωτικό αεροπλάνο στη 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/7) στο αεροδρόμιο της Μύκονου.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας θα συναντήσει πολλούς φίλους στο κυκλαδίτικο νησί και θα χαλαρώσει σε κάποια από τις μοναδικές παραλίες της Μυκόνου, για να… ξεχάσει για λίγο τη δικαστική διαμάχη που έρχεται με το Twitter, καθώς η εταιρεία ζητάει από τον Έλον Μασκ το ποσό των 44 δισ. δολαρίων για αθέτηση της συμφωνίας.

Η Μύκονος κάθε καλοκαίρι γίνεται πόλος έλξης για τις μεγάλες προσωπικότητες ολόκληρου του πλανήτη. Ηθοποιοί, επιχειρηματίες, πολιτικοί, μεγάλοι ποδοσφαιριστές, σταρ του NBA γεμίζουν τις παραλίες, τα σοκάκια, αλλά και τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να περάσουν αξέχαστες διακοπές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.