ΤΟΠΙΚΑ

Εμβολιάστηκε ο δήμαρχος στο Κέντρο Υγείας και έδωσε το παράδειγμα σε όλους

Εμβολιάστηκε ο δήμαρχος στο Κέντρο Υγείας και έδωσε το παράδειγμα σε όλους
Ο Κωνσταντίνος Κουκάς βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και είχε την ευκαιρία με αφορμή τον εμβολιασμό του να ενημερωθεί για διάφορα

Εμβολιάστηκε χθες ο δήμαρχος Μυκόνου δίνοντας το παράδειγμα ως ο πρώτος πολίτης του νησιού, στον τροπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.

Μάλιστα στην δημοσια ανακοίνωση μετά τον εμβολιασμό του τόνισε :

“Το πρώτο βήμα έγινε και πραγματικά όλα ήταν άψογα οργανωμένα, κάτι για το οποίο πρέπει να συγχαρούμε την Πολιτεία, την επικεφαλής του Κέντρου Υγείας Ντίνα Σαμψούνη, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Εμβολιαζόμαστε για τη διασφάλιση της ατομικής και της δημόσιας υγείας. Εμβολιαζόμαστε για να στηρίξουμε τη διεθνή εικόνα του νησιού μας και να έχουμε μια καλή και ασφαλή τουριστική περίοδο. Είναι στο χέρι μας.”

Κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας συζήτησε με την πρόεδρο για την άψογη λειτουργία και την μηδενική αναμονή.

Ταυτόχρονα συνομίλησαν για θέματα οργάνωση και ενίσχυσης της εμβολιαστικής προσπάθειας ώστε να εξασφαλιστεί ο χαρακτηρισμός για τη Μύκονο ως Covid Safe προορισμός.

Ο δήμαρχος δήλωσε και πάλι ιδιαίτερα παρών στο έργο του Κέντρου Υγείας.
Συνομίλησε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Κέντρου συγχαίροντάς τους για την ανθρωπιά και την συνέπεια που καταθέτουν με το έργο τους.

Ξεναγήθηκε στους ανανεωμένους χώρους της Μονάδας, πληροφορήθηκε για τις δυνατότητες επί τόπου νοσηλείας και θεραπείας των ασθενών.

Άκουσε με προσοχή τα επιπλέον αιτήματα που υπάρχουν για την περαιτέρω βελτίωση του Κέντρου Υγείας και δήλωσε πως «θα καταβληθεί κάθε επιπλέον προσπάθεια για την προστασίας της δημόσιας υγείας στη Μύκονο»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.