ΤΟΠΙΚΑ

Εμβολιασμένοι και με τεστ έρχονται οι τουρίστες από το πρωί στη Μύκονο

Εμβολιασμένοι και με τεστ έρχονται οι τουρίστες από το πρωί στη Μύκονο

Με προορισμό τα ελληνικά νησιά, αλλά και περιοχές της ενδοχώρας, όπως η Πελοπόννησος, έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο «Ελ. Βενιζέλος» – Τι δήλωσαν στο protothema.gr – 32 πτήσεις εντός της ημέρας στα νησιά του νοτίου Αιγαίου

Οι πρώτες πτήσεις από το εξωτερικό άρχισαν να καταφθάνουν σήμερα το πρωί στο αεροδρομιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τους τουρίστες να έχουν προορισμό τα ελληνικά νησιά, αλλά και περιοχές της ενδοχώρας -κυρίως της Πελοποννήσου.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί έφτασε πτήση από το Παρίσι. «Έχω κάνει το τεστ και έχω εμβολιαστεί, είμαι αρκετά χαρούμενος που έρχομαι στην Ελλάδα μετά από αρκετό καιρό. Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι στην Αθηνα. Θα το απολαύσω» είπε στο protothema.gr ένας τουρίστας από τη Γαλλία, ο οποίος πρόκειται να ταξιδέψει στην Πάρο και τη Σαντορίνη.

Άφιξη τουριστών στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.