ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Εμπιστοσύνη στην περιφέρεια»

«Εμπιστοσύνη στην περιφέρεια»

 

Ο Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του τόνισε την σημασία των δράσεων για το Νότιο Αιγαίο.

«Το να διαχειρίζεσαι την φήμη παγκόσμιων προορισμών, όπως αυτών των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, είναι πολύ απαιτητικό έργο.
Η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση της διεθνούς κοινότητας στην Περιφέρεια μας, που αντανακλά και στην χώρα μας, κερδίθηκε μόνο με πολύ επαγγελματισμό, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
απο αρχηγούς κρατών και κατόχους Νόμπελ Ειρήνης εως πρωταθλητές-πρεσβευτές της Ειρήνης, όπως ο Christian Karembeu , είναι η επιβράβευση πολύ σκληρής και σοβαρής δουλειάς για την οποία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου.
Επίσης, να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μας που με την βοήθεια τους υλοποιούνται υπέροχες δράσεις : τον Χρυσό χορηγό Aegean Airlines και τις εταιρείες COSMOTE , ΒMW Spanos και Eleven Campaign.
Είπαμε … να κοιτάμε Μπροστα»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.