ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους των Κυκλάδων από το «ΦιλόΔημος II»

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους των Κυκλάδων από το «ΦιλόΔημος II»

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 10.905.023,95 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, την αναβάθμιση παιδικών χαρών και την προμήθεια μηχανημάτων έργου, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Οι δικαιούχοι δήμοι για τη χρηματοδότηση των ως άνω πράξεων, θα απορροφήσουν πρώτα τους πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι πόροι των δήμων.

Για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, μεταξύ των Πράξεων που εντάσσονται στο Πρόγραμμα είναι και ο Δήμος Άνδρου, με χρηματοδότηση 44.000 ευρώ.

Για την Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας, μεταξύ των Πράξεων που εντάσσονται στο Πρόγραμμα είναι ο Δήμος Αμοργού με χρηματοδότηση 202.000 ευρώ, ο Δήμος Θήρας με χρηματοδότηση 216.000 ευρώ και από ίδιους πόρους 594.000 ευρώ, ο Δήμος Μήλου

με χρηματοδότηση 205.000 ευρώ και από ίδιους πόρους 2.445,80 ευρώ και ο Δήμος

Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με χρηματοδότηση 200.000 ευρώ.

Οι δικαιούχοι δήμοι για τη χρηματοδότηση των ως άνω πράξεων, θα απορροφήσουν πρώτα τους πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών και στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι πόροι των δήμων.

koinignomi.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.