ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθερος ο 21χρονος Ισραηλινός που συνελήφθη στη Μύκονο για πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ

Ελεύθερος ο 21χρονος Ισραηλινός που συνελήφθη στη Μύκονο για πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ
Aπολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Σύρου και μετά από την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος

Στη σύλληψη 21χρονου από το Ισραήλ προχώρησε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Μυκόνου, καθώς είχε στην κατοχή του πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Ο 21χρονος την Τετάρτη μπήκε σε κατάστημα γνωστού οίκου μόδας στη Χώρα του νησιού. Αφού έκανε τα ψώνια του έφτασε η ώρα της πληρωμής στο ταμείο και τότε έβγαλε πέντε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Κατά τον έλεγχο που έγινε από τον υπάλληλο του καταστήματος, προέκυψαν αμφιβολίες για τη γνησιότητα των χαρτονομισμάτων και ειδοποιήθηκε η ΕΛΑΣ.

Την επόμενη μέρα το πρωί ακολούθησε νέος έλεγχος σε υποκατάστημα τράπεζας και διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστά.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διακινήσει κι άλλα πλαστά χαρτονομίσματα στη Μύκονο, καθώς επίσης και για το εάν έδρασε μόνος του

kq0by1632502792315
«Ο εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Σύρου και μετά από την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σύρου. Ο εντολέας μου είναι γιος σεβαστής Ισραηλινής οικογένειας, η οποία τις 5 μερες που έκανε διακοπές στην Μύκονο δαπάνησε εκατποντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Αιτηθήκαμε να ελεγχθούν τα 5 φερόμενα ως πλαστά χαρτονομίσματα απο την Τράπεζα της Ελλαδος. Στα 34 χρονια, που δικηγορώ , ουδέποτε Ισραηλινός υπήκοος έχει εμπλακεί σε υπόθεση με πλαστά χαρτονομίσματα» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Ισραηλινού, Μιχάλης Δημητρακοπούλος.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.