ΤΟΠΙΚΑ

Έλεγχοι για την αυθαίρετη δόμηση: Νέες συλλήψεις και κατασχέσεις μηχανημάτων

Έλεγχοι για την αυθαίρετη δόμηση: Νέες συλλήψεις και κατασχέσεις μηχανημάτων

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, χθες (Τρίτη 9 Μαΐου 2023) το πρωί σε Μύκονο και Ρόδο συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα (τέσσερις ημεδαποί και αλλοδαπός) για παράνομες οικοδομικές-χωματουργικές εργασίες, απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού και αυθαίρετες κατασκευές, κατά περίπτωση.

Στη Μύκονο, εντοπίσθηκε σε παραλιακή περιοχή υπό ανέγερση αυθαίρετο κτίσμα, καθώς και διαπιστώθηκε τέλεση εργασιών μεγάλης κλίμακας με επιχωματώσεις, εκσκαφές, διάνοιξή οδών και εναπόθεση οικοδομικών υλικών που εκτεινόταν έως τη ζώνη του αιγιαλού, χωρίς άδεια (ΦΩΤΟ). Από τον χώρο που πραγματοποιούνταν οι χωματουργικές εργασίες  κατασχέθηκαν τρία φορτηγά οχήματα και ένα μηχάνημα έργων (ΦΩΤΟ), τα οποία φυλάσσονται προκειμένου να παραδοθούν στην αρμόδια Τελωνειακή Αρχή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.