ΤΟΠΙΚΑ

Εκτεθειμένοι στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου μετά την αποκάλυψη του MykonosVoice

Εκτεθειμένοι στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου μετά την αποκάλυψη του MykonosVoice
Τα μαζεύουν αρον αρον και δεν θα προχωρήσουν σε υπογραφή της σύμβασης που ανέβασαν στην Διαύγεια για χορηγία σε μαϊμού περιοδικό

Μετά την αποκάλυψη του MykonosVoice για χορηγία σκάνδαλο σε περιοδικό μαϊμού της Μυκόνου  που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, αλλά που σχετική απόφαση αναρτήθηκε στην Διαύγεια, σύμφωνα με πληροφορίες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τα μαζεύουν άρον αρον και μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην υπογραφή της  σύμβασης  για την χορηγία σκάνδαλο.

Πέρασε ένα 24ωρο και επίσημα δεν υπάρχει καμία αντίδραση στα ερωτήματα του MykonosVoice σχετικά με την σκανδαλώδη χορηγία.

Μια τοποθέτηση του Γιώργου Λεονταρίτη στο Cyclades24.gr, που υπογράφει την σύμβαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια αναφέρει το δημοσίευμα:

«Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Λεονταρίτη και μετά την έκταση που πήρε το θέμα, μας ενημέρωσε, οτι δε πρόκειται να υπογραφεί η σύμβαση, ποτέ.Πρόκειται για Υπηρεσιακό λάθος, Το εισηγήθηκαν “πακέτο” με θέματα Τουριστικής προβολής και ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ από την υπηρεσία, ως απόφαση. Μάλιστα ανέβηκε φωτογραφία στα Social Media που αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα οτι ”δεν υπάρχει καμία υπογραφή και δεν θα μπει ποτέ”.

Στο φάσμα της γενικής κατακραυγής χωρίς να είναι επίσημο όμως ακόμα φαίνεται ότι τα μαζεύουν στην Περιφέρεια σχετικά με την σύμβαση.Παρόλα αυτά οι εντυπώσεις έχουν μείνει και είναι εκτεθειμένοι άπαντες που είχαν εμπλοκή στο θέμα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.