ΤΟΠΙΚΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα

ΕΚΤΑΚΤΟ: 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε και επισήμως, πριν από λίγη ώρα, ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών, καθώς και η πώλησή τους από τα  σούπερ μάρκετ.

Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Το πλήρες σχέδιο της κυβέρνησης για την συνέχιση των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού θα ανακοινώσει στις 12:30 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταση του lockdown για ακόμη μία εβδομάδα -δηλαδή μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου- προβάλλει ως το πιθανότερο ενδεχόμενο.

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.