ΤΟΠΙΚΑ

Μπερδέματα στο λιμενικό ταμείο για το αγκυροβόλιο στον Ορνό

Μπερδέματα στο λιμενικό ταμείο για το αγκυροβόλιο στον Ορνό
Οι επαγγελματίες της Μυκόνου είναι στα κάγκελα με το συγκεκριμένο θέμα

Οι επαγγελματίες της Μυκόνου  είναι στα κάγκελα γιατί οι κρατήσεις είναι χαμηλές για τον Μάη και δεν φτάνει η αβεβαιότητα τις σεζόν υπάρχει όμως θέμα και με τους υπεύθυνους  καθώς αλλά λέει ο πρόεδρος και άλλα ο αντιπρόεδρος αναφορικά με το λιμενικό ταμείο για το αγκυροβόλιο στον Ορνό .

Την ίδια ώρα οι καταστηματάρχες που από την περσινή σεζόν ήθελαν να βγάλουν τα σκάφη από τον Ορνό όχι όμως τα δικά τους και φυσικά σε μια κατάσταση που  ο καθένας όπως  βολεύονταν και εκεί είναι όπως  φαίνεται η δυσκολία της  νέας διοίκησης του Δήμου Μυκόνου ώστε να  να επιβάλει τα όρια και να μην ταλαιπωρούνται κυρίως οι επισκέπτες κάτι που για την ώρα τουλάχιστον είναι στον αέρα.

Ο δήμαρχος Χρήστος Βερώνης γνωρίζει καλά το θέμα από το παρελθόν και είναι βέβαιο ότι με την εμπειρία του μπορεί να βάλει μια σειρά στο αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.