ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Έκτακτη προσέγγιση του Blue Star Patmos για αποβίβαση δύο ασθενών στο Λαύριο

Έκτακτη προσέγγιση του Blue Star Patmos για αποβίβαση δύο ασθενών στο Λαύριο

Για μία ακόμη φορά είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά από τους ναυτικούς μας… Και πριν απο λίγο έγινε γνωστό ότι στο Blue Star Patmos και ενώ το πλοίο βρισκόταν εν πλω, δυο επιβάτες 15 και 45 ετών, έχριζαν ιατρικής βοήθειας και μεταφοράς σε νοσοκομείο.

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Λαυρίου του Ε/Γ-Ο/Γ »ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ» Ν.Π. 12119 κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου (Ανάφη – Θήρα – Ίος – Νάξος – Πάρος – Πειραιάς), προκειμένου να αποβιβάσει 15χρονο αλλοδαπό επιβάτη και 45χρονη επιβάτιδα, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Οι ανωτέρω, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Λαυρίου, διεκομίσθησαν ο μεν 15χρονος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής »ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» και η 45χρονη με ιδιωτικό ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτικό μαιευτήριο, ενώ το »ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ’ ‘απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για λιμένα Πειραιά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.