ΤΟΠΙΚΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΩΡΑ 03:40 Φωτιά στο κέντρο της Μυκόνου

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΩΡΑ 03:40 Φωτιά στο κέντρο της Μυκόνου
Υλικές ζημιές προκάλεσε η πυρκαγιά, με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Δήμου Μυκόνου δεν είχαμε θύματα

Ώρα 3:40 Ξημερώματα Μεγάλης Πέμπτης ξέσπασε πυρκαγιά στην καρδιά της Μυκόνου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει θύματα.

Η φωτιά ξέσπασε  στον Κήπο της Αννουσώς του Κοντόσταυλου σε ένα κεντρικό σημείο της Μυκόνου και με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής αλλά και της Αστυνομίας που εκκένωσε τον χώρο,  η φωτιά έσβησε προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.


Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή για να συνδράμουν και τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου ενώ οι κάτοικοι  απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το σημείο και   εκτός του κτιρίου χωρίς να κινδυνεύσουν άμεσα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.